Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Még mindig jobb egy társ, mint egyedül

2008.05.19

 Még mindig jobb egy társ, mint egyedül

Egy lónak sokkal jobb, ha van a közelében valamilyen állat, akivel sose unatkozik. Ebben az értelemben, nem a papagájra, vagy baromfira gondoltunk, hanem akivel nap, mint, nap jól érzi magát, fogocskázhat ügethet vele. A legjobb ilyen társ a kutya. Nem csak okos, hanem tényleg élvezetes vele játszani, nem csak embernek, hanem egy lónak is. Így, ha például nem bértartásban tartod a lovadat, hanem a házadban, és van egy kertnek megfelelő terület ahol legalább egy kört tehet meg (mint pl.: a körkarámokban), ott remekül ellehet egy ilyen barátkozó szellemű állattal.

Kép

Kiskutyák VIGYÁZZANAK!

 

Kép

Gondolom sejthetitek, hogy mért van nagybetűkkel fölírva az, hogy  Kiskutyák Vigyázzanak! Hát bizony ezt meg is kell fogadni!

A kiskutyákat nem érdemes, a lovak közelében hagyni, mert bármikor ráléphet a lóa lábára, vagy a fejére, ami súlyosabb is lehet.. Mert a kutyaának hívni kell az állatorvost, a ló pedig úgy megijed, hogy alig győzzük elkapni. Azért ne zárjukel a lótól a kutyát, csak ne mindig a ló közlében legyen.. Azért szokja meg a ló közelségét, például, ha fölemeljük és a ló felé tartjuk, vagy, az orrához tesszük a mancsát, az a lényeg, hogy a ló megjegyezze a szagát, és máskor ne lepődjön, és ijedjen meg az ilyenféle szerzettől, mint egy kiskutya, aki majd társa is lesz, úgy hogy jobb, ha barátágot kötnek minél előbb.

 

Kép

Hát nem édes??

 

Akkor meg ideje egy ilyen csöppséget beszerezned lovad mellé!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Recommendations: how to promote your lovunknak.eoldal.hu

(Latonyajoume, 2018.03.26 23:37)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can break almost any anti-bot protection.
Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8400 other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"